Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надаєш послуги — отримуєш додаткові кошти

Надаєш послуги — отримуєш додаткові кошти

У 2020-му році Мністерство соціальної політики України платитиме об’єднаним територіальним громадам за надані населенню соціальні сервіси. На ці потреби у бюджеті відомства передбачили 150 мільйонів гривень, — повідомив Урядовий Портал із посиланням на слова міністра соціальної політики України Юлії Соколовської.

Відомство планує запровадити систему фронт-офісів. Завдяки такій мережі громадяни зможуть подати документи на призначення різних соціальних допомог навіть у невеликих населених пунктах. Відтак їм не доведеться їздити за отриманням відповідних послуг до районного чи обласного центру.

Аби стимулювати ОТГ для розвитку такої системи, Мінсоцполітики платитиме з державного бюджету за кожен прийом документів.

— Фронт-офіси лише прийматимуть документи та видаватимуть результати обробки заявникам. Натомість опрацюванням документів займатиметься “бек-офіс”, в який інформація направлятиметься одразу із декількох “фронтів”. Таким чином ми не тільки розширимо мережу, а й оптимізуємо роботу всього механізму», — пояснила очільниця відомства.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page