Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місцевий матеріальний резерв поповнився коштами

Місцевий матеріальний резерв поповнився коштами

Під час позачергової сесії районної ради 3 квітня  депутати внесли зміни до  Програми накопичення місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків на 2019-2020 роки.  Головував на пленарному засіданні очільник Красноградської районної ради Володимир Птишник.

Тепер у програмному  документі передбачені витрати в сумі п’ятдесят тисяч гривень  на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для транспортних засобів комунальників. Фінансування відбуватиметься через головного розпорядника коштів  — районну державну адміністрацію, одержувач — комбінат комунальних підприємств (ККП).

Також учасники сесії проголосували за виділення коштів ККП «Водоканал», тепломережі та передачу субвенції міській раді  для ККП і ЖРЕП. Кожне підприємство отримає по 50 тисяч гривень для придбання засобів індивідуального захисту та дезінфекції. Відтак видатки загального фонду районного бюджету за згодою народних обранців були збільшені на 250 тисяч гривень. Це знайшло відображення у відповідному бюджетному рішенні.

Посилена увага до потреб комунальників не випадкова. В умовах пандемії коронавірусної інфекції саме на ці служби покладається завдання із дезінфекції приміщень загального користування в багатоквартирних будинках, об’єктів благоустрою тощо.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page