Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Мешканка Красноградщини попалася на торгівлі наркотиками в інтернеті

Мешканка Красноградщини попалася на торгівлі наркотиками в інтернеті

Фото: Красноградський відділ поліції

За підозрою у зберіганні та збуті наркотичних засобів через інтернет-сайт 41-річна жителька Піщанки опинилася в полі зору місцевих правоохоронців ще наприкінці 2019-го року. Під час оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Красноградського відділу поліції встановили  адресу ресурсу, за якою зловмисниця отримувала замовлення, пакувала дози, редагувала фото «закладок» та розміщувала їх у чат-ботах зі збуту наркотиків. Гроші, які надходили в електронні гаманці, реалізаторка в подальшому виводила  через банківські картки. Назву інтернет-магазину жінка рекламувала на стінах будинків і споруд. Про це свідчать відповідні фотофакти. Наразі сайт ліквідовано.

У ході санкціонованого обшуку в помешканні продавчині наркотиків правоохоронці затримали 47-річного покупця небезпечного товару. У чоловіка вилучили п’ять пакунків з метадоном. Також полісмени виявили ще близько 15 г цієї наркотичної речовини, розфасованої у 21 пакунок. Крім цього у житловому приміщенні знаходилися електронні ваги, банківські картки та мобільні телефони.

Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Відповідно до законодавства, підозрюваній загрожує до восьми років ув’язнення. Тепер вирішується питання про обрання для неї міри запобіжного заходу.

Фото: Красноградський відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page