Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Купуй газ літом про запас

Купуй газ літом про запас

Запастися блакитним паливом для обігріву помешкань по літній ціні побутовим споживачам пропонує ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ».

З 23 серпня у компанії стартувала акція «Твоя енергонезалежність». Вона триватиме до 25 вересня включно. У цей період клієнти можуть придбати газ за ціною 5995,53 грн. за тис. м куб. без врахування тарифу на розподіл та транспортування газу. Вартість транспортних послуг із доставки палива споживач щомісяця оплачуватиме по окремому рахунку.

Максимальний обсяг газу, який можна купити на таких умовах, становить 25 тис. куб.м на одне домоволодіння, — повідомила днями прес-служба підприємства.

Взяти участь в акції може кожен споживач газу, у якого відсутня заборгованість за енергоносій. Оформити та оплатити покупку можливо онлайн — в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або в будь-якому Центрі обслуговування клієнтів (ЦОК). Для цього потрібно надати паспорт, який посвідчує особу, актуальні показання газового лічильника, також внести 100% оплату за придбаний запас блакитного палива.

Для того, аби точніше визначитися з резервом газу на зиму, необхідно звернутися до ЦОК. Спеціалісти центру поінформують клієнтів про їхні обсяги споживання в минулому опалювальному сезоні. Крім того, споживачі зможуть самостійно розрахувати цю цифру за допомогою спеціального калькулятора в Особистому кабінеті.

Використати газ, придбаний в рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» постачатиме паливо споживачам із резервних обсягів по акційній ціні. Розмір економії при цьому залежатиме від поточних цін. Водночас продавець не зможе вплинути на нього.  

Якщо придбаний резерв газу буде використаний до 1 квітня 2020 року, клієнт зможе отримати газ на загальних умовах  по ціні, яка діятиме на той час. Споживачі, котрі до 1 квітня 2020 роки не використають передплачене паливо, зможуть скористатися залишком коштів.

У НАК «Нафтогаз України» зазначають, що акція «Твоя енергонезалежність» дозволить клієнтам скоротити витрати на газ у опалювальний сезон до 25 відсотків.

Нині вартість блакитного палива для населення знаходиться на мінімальному рівні з початку року. Сезонне коливання цін є звичайним для ринку газу, коли  влітку вони знижуються, а взимку зростають після збільшення попиту на енергоносій.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page