Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Красноградці зустрічають Новий рік на Центральній площі

Красноградці зустрічають Новий рік на Центральній площі

З вісімнадцятої години на сцені вирує святкове дійство. Відбувається воно за підтримки очільника району Євгена Третякова.

До земляків зі словами побажань усіляких гараздів у новому 2020 році, миру, злагоди та добробуту звертаються керівник райдержадміністрації Євген Третяков, голова райради Володимир Птишник та міський голова Володимир Максим.

      Самодіяльні аматори районного Будинку культури розважають публіку, що зібралася біля головної ялинки. Разом з артистами співають і танцюють маленькі та дорослі красноградці. Потішив імпровізований флешмоб. І дарма, що немає снігу. Настрій у всіх чудовий. Запальних емоцій додали й Дід Мороз та Снігурка. На площі вони з’явилися у білосніжній автівці з безліччю різнокольорових вогників. Запаливши на сцені, спустилися у натовп. Зі свого чарівного мішка Дід Мороз роздавав малечі подаруночки. Не обійшлося й без хороводів навколо ялинки. Ще мить і небо осяяв феєрверк. На десерт — дискотека від діджея Шекспіра.

— Атмосфера чудова, усе подобається, — ділиться враженнями пані Наталя. — Я тут із чоловіком і дітками. Усіх вітаю з Новим роком. Нехай він буде щасливим!

— Мирного неба над головою, а усім красноградцям — здійснення найзаповітніших мрій, — додає з веселого натовпу Іван.

Нехай буде так! Із прийдешнім Новим роком, дорогі земляки!

       

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page