Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Конспекти-уроків склали, млинців напекли

Конспекти-уроків склали, млинців напекли

Студенти місцевого педагогічного коледжу з групи ВШ-21 разом із викладачем  культурології Вікторією Погорілою на прикладі теми «Масляна» вивчали методику позакласної роботи з дітьми з образотворчого мистецтва. Принцип поєднувати приємне та корисне в освіті спрацьовую безвідмовно.

— Дівчата й хлопці вчилися складати опорні схеми-конспекти, організовувати позакласну роботу з дитячим колективом та створили практичний проєкт «Мистецько-народознавче свято «Культура нашого народу», — детальніше про заняття розповіла педагог Вікторія Погоріла. — Під час роботи над проєктом підготували історичну довідку, оформили презентацію та виготовили головні символи Масляної:  опудало  і млинці.

Результат старань задокументували  на фото.

Практикум із методики образотворчого мистецтва став одним із низки заходів у Красноградському коледжі комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради, приурочених до декади спеціальності «Початкова освіта». Під його егідою тут  відбулися: : семінар-практикум «ЗМІ та здоровий спосіб життя. Основи медіаграмотності» та «Секрети педагогічної майстерності в умовах НУШ», в якому взяла участь вчителька початкових класів місцевого НВК №2 Наталія Щербакова. Також засідання гуртка «Калейдоскоп Клео», позааудиторний захід із зарубіжної літератури «Пелюстки старовинного романсу», олімпіада із сучасної російської мови з практикумом. Крім того, науковий калейдоскоп «Крок до знань», педагогічна студія «Сучасний урок та його можливості», заняття з навчальних дисциплін та методик і ще багато цікавого, — звітують у педколеджі.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page