Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Конкурс «Разом в майбутнє» — 2020: прийом заявок відкритий

Конкурс «Разом в майбутнє» — 2020: прийом заявок відкритий

Зареєструватися на участь у обласному конкурсі мініпроєктів розвитку територіальних громад можна з 21 січня до 1 березня включно, — інформує прес-служба Харківської обласної ради.

Цьогоріч ініціатива реалізовуватиметься за трьома  номінаціями:

«Добробут та розвиток громад», «Благоустрій та охорона довкілля» та «Історико-культурна спадщина та розвиток туризму».

Обсяг фінансування залежатиме від категорії учасників — першої чи другої. До І-ої належать громадські організації та спілки, органи самоорганізації населення, батьківські комітети (ради) і об’єднання співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ).  На виконання робіт за проєктом вони отримають до 300,0 тисяч гривень

Друга категорія учасників — сільські, селищні, міські ради міст районного та обласного значення, ради об’єднаних територіальних громад – ініціатори спільних проєктів, що розроблені в рамках співробітництва територіальних громад. Для них загальний бюджет проєкту складе півтора мільйона гривень. 

Нагадаємо, конкурс «Разом в майбутнє» в області започаткували дев’ять років тому. За цей час було впроваджено 1746 мініпроєктів у різних сферах. Торік на Красноградщини під егідою конкурсу реалізували дванадцять ініціатив. Їхній сумарний кошторис склав майже три з половиною мільйони гривень.

Як ми повідомляли раніше, під час сесії Харківської обласної ради, 5 грудня, депутати ухвалили низку змін до Положення про порядок проведення конкурсу.  Мета нововведень — посилення відповідальності конкурсантів та громад щодо реалізації проєкту на всіх етапах.

Зображення публікації: http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page