Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / ЗНО з математики красноградські школярі не проігнорували

ЗНО з математики красноградські школярі не проігнорували

Цьогоріч повний курс  навчання у закладах загальної середньої освіти району завершують 165 учнів. З них 104 зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики, яке відбулося 25 червня. Всі вони пройшли тестування, жодної відмови і пропусків із будь-яких причин не було, — повідомили у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації.

Нагадаємо, сьогодні в місті працювали три пункти ЗНО: у профліцеї, а також педагогічному фаховому коледжі КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР та  аграрно-технічному коледжі ім. Ф. Я. Тимошенка. За попередніми списками писати тестування з математики зголосилися 615 охочих із Зачепилівського, Сахновщинського, Нововодолазького, Кегичівського районів і Красноградщині. По факту 137 з них не з’явилися на екзамен.

Ймовірною причиною відмови від написання тестів, є скасування обов’язкової вимоги проходити зовнішнє незалежне оцінювання студентам закладів вищої освіти (ЗВО) І-ІІ рівня акредитації, а також звільнення випускників шкіл від складання державної підсумкової атестації, — пояснюють освітяни. Пройти ЗНО-2020 зобов’язані тільки  ті, хто претендує на навчання у ЗВО вищого рівня акредитації: університетах, академіях та інших. 

Згідно з графіком, наступним буде тестування з української мови і літератури. Воно заплановане на 30 червня.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page