Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Дітей народилося більше

Дітей народилося більше

Добре починати рік із приємних новин. За інформацією районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, в 2019-му в Краснограді на світ з’явилися 316 немовлят. Для порівняння торік міська громада поповнилася 298 маленькими мешканцями.

У сільській місцевості найбільше поповнення зафіксували в Наталинській ОТГ та Піщанській сільській раді. Точніше – п’ятнадцять малюків у Піщанці та стільки ж у Наталиному. Вісім дітей народилися на території Петрівської сільради, п’ятеро – у Миколокомишуватській.

З усіх територіальних громад Красноградщини  лелека не завітав лише до Соснівської сільради. Загальна цифра народжуваності по району в 2019-му році склала 371 діточок. І все-таки це на троє менше, ніж у попередньому звітному періоді.

Найпопулярнішими іменами для новонароджених хлопчиків у другому півріччі 2019-го стали Олександр, Максим, Владислав , Кирило, Євген, Андрій і Богдан. У дівчаток – Софія, Єлизавета, Анна, Аріна та Анастасія. 

Кількох синочків і донечок батьки назвали незвично. Відтак  у місцевих сім’ях  ростуть Добриня і Тамерлан, Айлін, Домініка, Моніка, Ніколь, Саміра та Єсенія.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Один коментар

  1. а сколько померло в сравнении с 2018 годом?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page