Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / До чорноморського узбережжя в Херсонській області відкрився новий автобусний рейс

До чорноморського узбережжя в Херсонській області відкрився новий автобусний рейс

З третього липня курсує автобус Харків-Залізний Порт. До курортного села він прямує щовівторка та щоп’ятниці. Час відправлення з Краснограда о 17.50, прибуття до місця призначення — 05.50. У зворотному напрямку рухається щосереди та щонеділі. З місця відпочину від’їжджає о 18.00, прибуває до рідного міста о 05.15. Вартість квитків у один бік 465 гривень, — розповіли на місцевій автостанції.

— Наш автовокзал під’єднаний до всеукраїнської системи продажу білетів онлайн. Нині вона діє скрізь, окрім Сумської області.  Тож придбати квитки можна відразу в обох напрямках, — розповіла начальник автостанції «Красноград» Олена Родінка. — Для цього необхідно перейти за посиланням bus.kharkov.ua

Керівниця також нагадала, що кожного дня через Красноград курсують автобуси до популярних курортів на Азовському морі Бердянська та Кирилівки. До Бердянська вечірній рейс відправляється о 22.40, прибуває о 06.25. Поїздка в одну сторону обійдеться в 360 гривень. З Бердянська cтартує о 20.00. Вдома будете вже о 04.10.

Виїзд до Кирилівки  щодня о 21.05. До автовокзалу селища міського типу вас доправлять о 04.55. Назад автобус відправляється о 18.55. За п’ятнадцять хвилин до третьої ночі він повертається до Краснограда. Вартість проїзду від 300 гривень.

За словами Олени Родінки, у порівнянні з минулим сезоном відпусток пасажиропотік помітно знизився. Напевно, основною причиною є нестабільна епідеміологічна ситуація через поширення коронавірусу. Однак частина пасажирів все одно не відмовилася від мандрівок до моря автобусом.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page