Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Дорогу на Українській готують до ремонту

Дорогу на Українській готують до ремонту

Замовником робіт є Красноградський комбінат комунальних підприємств. За відповідною угодою оновленням шляху займатиметься ТОВ «Колорит Строй» із  Харкова.

— Кошторисна вартість капітального ремонту проїжджої частини на вул. Українській  становить 32 млн гривень. Цим коштом планується відремонтувати 3,2 кілометри автошляху, — повідомив кореспонденту видання перший заступник міського голови Григорій Кревсун. Наразі шляховики розпочали демонтаж старого покриття.

Як відомо,  торік мерія уклала угоду соціального партнерства з БУ «Укрбургаз». Тож  партнери виділили 7 мільйонів гривень на облаштування твердого полотна в районі Низовки. Саме на цю суму буде проведено ремонт. Заміна решти покриття залежить від фінансових можливостей. У міській раді шукають додаткові джерела фінансування для виконання  робіт у повному обсязі.

Продовжується впорядкування тротуарів. Минулого року пішохідну доріжку відремонтиували на Бєльовській. Нею користувалися містяни, які мешкають на цій вулиці, а також усі громадяни, що рухаються в напрямку Хомутовки та мікрорайону 3. Але багато людей просили звернути увагу й на протилежний бік вулиці. Тротуар там також був у незадовільному стані. Цієї весни частину його вже оновили. Там працювали робітники  ТОВ «КАДД АВТО» із м. Харкова.

Це підприємство стало переможцем тендеру на проведення поточних ремонтів деяких міських шляхів. Погода дозволяла розпочати роботи дещо раніше. Але процедура визначення виконавця досить тривала – через систему ProZorro. Проте вже ліквідовано ямковість на вулицях Бєльовській, Захисників Вітчизни. Оновлення шляхів продовжується.

Облаштування хідників передбачено також на Харківській, Горького, 19 Вересня. Також відремонтують частину міжбудинкових проходів на мікрорайоні 3. Проведення заходів  фінансуватимуться з міського бюджету. Кошти на ці потреби передбачені.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page