Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Андрій Лунін презентував вихованцям Красноградської ДЮСШ спортивний одяг

Андрій Лунін презентував вихованцям Красноградської ДЮСШ спортивний одяг

На фото футболісти ДЮСШ Красноград: Костянтин Лисяк, Дмитро Луньов, Артем Табачник, Максим Гришин, Андрій Кравчук, Богдан Перехода

Комплекти футболок отримали спортсмени трьох команд, які в стінах закладу навчаються футболу. Такий подарунок відомий голкіпер і колишній учень місцевої дитячо-юнацької спортивної школи зробив з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається 1 червня. Футболісти відразу приміряли нові елементи екіпіровки.

— Це не перший знак уваги до вихованців і тренерів від Андрія Луніна. Ми пишаємося його досягненнями та щиро вдячні за цю підтримку, — сказав директор ДЮСШ Володимир Прохватило. — Андрій не забуває про земляків, свого наставника і теперішніх учнів школи, в якій колись сам зробив початкові кроки у спорті. Це краще за будь-які слова розкриває його як особистість. Він також є гарним прикладом для хлопців і дівчат, які прагнуть самореалізуватися. Зичимо йому нових звершень і завжди раді вітати його на рідній землі.

Минулий рік був для Андрія Луніна надзвичайно успішним. Разом із українською збірною U-20 він виграв молодіжний чемпіонат світу з футболу. Його визнали кращим голкіпером цього престижного турніру та вручили “Золоту рукавичку”. Згодом Андрія та інших гравців нацональної команди, які завоювали цю перемогу, відзначили державними нагородами — орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. Торік двадцятирічному спортсмену, вихідцю з Краснограда,  також присвоїли звання Почесного громадянина міста.

Наразі Андрій Лунін на правах оренди виступає за іспанський футбольний клуб “Ов’єдо”. Віднедавна після двомісячної перерви через карантин він відновив тренування. Як зазначив сам голкіпер в одному з недавніх інтерв’ю пресслужбі клуба, він налаштований якомога швидше відновити гарну фізичну форму та показати високий рівень гри на полі.

Фото з архіву Красноградської ДЮСШ

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page