Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Що робити жителям Харківщини, якщо в оселі вимкнули світло

Що робити жителям Харківщини, якщо в оселі вимкнули світло

Мешканців Харківської області просять дізнаватися про вимкнення світла через мобільний додаток і чат-боти.

 Як повідомили в  Харківобленерго, навантаження на телефонні лінії товариства – надзвичайне, а співробітники кол-центру часто працюють в екстремальних умовах – наприклад, у бомбосховищі.

«Кількість дзвінків під час війни колосальна. Це залежить від багатьох факторів, зокрема від інтенсивності ворожих обстрілів. Так, у березні було понад 84 тисячі дзвінків, у квітні – 42 тисячі, а в липні тільки за перший тиждень – понад 27 тисяч», — розповіли в обленерго.

Серед питань, з якими звертаються співвітчизники: відновлення електропостачання після прильотів, провислі проводи, згорілі електролічильники. Також телефонують споживачі, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

«Щоб дізнатися, чому зникло світло, коли буде відновлено електропостачання, або щоб просто передати показання лічильників, користуйтеся, будь ласка, електронними сервісами: мобільним додатком «Харенерго», особовим кабінетом на сайті товариства, чат-ботами у Viber або Telegram. Подумайте про тих, хто зараз, можливо, у небезпеці і намагається додзвонитися, щоб повідомити про аварійну ситуацію або пожежу», — звернулися в обленерго до харків’ян.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page