Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Холодноярівці відбили ще одно село на Харківщині

Холодноярівці відбили ще одно село на Харківщині

Лінія фронту на півдні Харківської області посунулася.

Військові 93-ї бригади «Холодний Яр» звільнили від окупантів село в Ізюмському районі Дібрівне (знаходиться на південь від Ізюму).

«Бригада відтіснила ворога за село Дібрівне і пересунула лінію фронту. Відрізані від постачання, окупанти тікали, кидаючи техніку. Щоправда, перед відходом рясно замінували село протипіхотними та протитанковими мінами», — повідомили в бригаді.  

Від села, зауважують бійці, мало що залишилося: майже усі хати окупанти знищили, багато територій заміновано. У цьому селі стояло кілька рот противника, було багато техніки, кількадесят танків і стільки ж БМП. За словами офіцера 93- ї бригади Олександра, окупанти втратили багато техніки, щось були змушені кинути під час наступу ЗСУ. Так, одна з БМП-3 стане «донором» для української техніки, інша після невеликого обстеження буде бити окупанта.

Треба зазначити, в офіційних повідомленнях Генштабу поки що це село не фігурувало: учора представник ГШ бригадний генерал Олексій Громов говорив про те, що українські війська покращили тактичне положення та просунулися вглиб оборони противника в районах населених пунктів Бражківка, Сулигівка, звільнили село Дмитрівка (північніше Дібрівного), повідомляє видання 2day.kh.ua.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page