Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У Краснограді дітям-переселенцям вручили подарунки

У Краснограді дітям-переселенцям вручили подарунки

 

Представники Групи «Нафтогаз» завітали до пункту видачі гуманітарної допомоги міської ради першого червня. Саме цього дня світ відзначає День захисту дітей. Отож компанія підготувала для малечі з родин внутрішньо переміщених осіб двадцять п’ять пакунків із приємними сюрпризами.

Пощастило хлопчикам і дівчаткам, які разом зі своїми батьками на час відвідин опинилися у міськраді. Їм вручили колонки для телефону, що підсилюють звук, фломастери та альбоми для малювання.

Радіє 8-річний Андрійко, переселенець одного з районів Харкова, що досі обстрілює ворог. «Тепер слухатиму музику з телефону. Це якраз те, що мені потрібно», — мовить хлопчик. А його молодшому братикові Антону більше до вподоби набір для малювання.

 

«Група «Нафтогаз» завжди влаштовує доброчинні заходи. Сьогодні вирішили розрадити маленьких українців, які через воєнні дії опинилися далеко від рідних домівок. Нехай їм буде тепло і приємно від уваги дорослих», — каже інженерка сектору регіонального розвитку ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Ірина Березовська.

Наші діти сьогодні потребують особливого захисту і підтримки. А ще вони заслуговують на щасливе дитинство у мирній і вільній країні.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page