Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / НОВИНИ / У відділі освіти райдержадміністрації підбили підсумки ЗНО-2020

У відділі освіти райдержадміністрації підбили підсумки ЗНО-2020

Результати зовнішнього незалежного оцінювання проаналізували в розрізі закладів загальної середньої освіти району: міських ЗЗСО, а також Піщанського, Миколо-Комишуватського, Петрівського навчально-виховних комплексів та Хрестищенськго ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Під час щотижневої апаратної наради в КРДА їх озвучила керівник профільного відділу  Антоніна Турова.

Кращих показників із української мови та літератури досягли випускники НВК № 3. Вони написали тести із середнім балом —  161, 8. Також учні цього навчально-виховного комплексу найкраще від школярів інших ЗЗСО справилися з тестовими завданнями з історії України (с. б. — 148, 1), біології (с. б. — 162,0) та англійської мови (с. б. — 154,3).

З математики та хімії найвищі результати показали учні Піщанського НВК, їхній середній бал склав 151,0 та 145,3 відповідно. Фізику найкраще знають вихованці НВК № 2, а саме на 160,5 балів у середньому, а географію у гімназії «Град» — 155,4 бали.

З біології та фізики не було жодного учня, який би не подолав поріг ЗНО. Натомість з історії України його не пройшли 11 школярів із 98 (11,22%), які писали тести, а з математики дев’ять випускників ЗЗСО зі 104 (8,66%), які були учасниками оцінювання. З інших навчальних предметів відсотки не подолання порогу не такі високі.

— Цифри свідчать, що у сільській місцевості за виключенням Піщанського НВК рівень знань учнів дещо нижчий, ніж у міських школах, — зазначила Антоніна Турова. – Педагогічні колективи ознайомленні з підсумками ЗНО за кожним предметом окремо. Тепер важливо зробити необхідні висновки та працювати над тим, аби підвищити рівень викладання навчальних дисциплін.

Про нас admin

Перевірте також

Вітання з Днем працівників ветеринарної медицини

Шановні ветеринарні спеціалісти! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників ветеринарної медицини. Щиро …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page