Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Урочистий захід у Наталиному

Урочистий захід у Наталиному

Із нагоди річниці визволення Красноградського району та населених пунктів Наталинської територіальної громади від нацистських загарбників в адміністративному центрі громади — Наталиному – відбулася церемонія покладання квітів до Братської могили. Аби віддати данину поваги та пам’яті тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, і тим, хто загинув, звільняючи наші населені пункти від нацистських окупантів, у меморіальному заході взяли участь представники трудових колективів, підприємств та організацій, розташованих на території громади.
До присутніх на церемонії звернулася Наталинський сільський голова, віцепрезидентка Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк. Вона зазначила: «Цього дня ми згадуємо всіх, хто без страху ламав ворожі плани, хто віддав життя в жорстокій битві за свободу. Час забирає свідків того, як творилася історія, але пам’ять про мужність та героїзм, проявлений героями-визволителями у воєнні роки, навіки житиме в наших серцях та спогадах».
Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять визволителів, зокрема й земляків, які загинули, захищаючи нашу країну вже у сучасних військових реаліях, і поклали квіти до Братської могили.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page