Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Управління побутовими відходами: який шлях обрати

Управління побутовими відходами: який шлях обрати

Під час спілкування керівників громад Красноградщини з Всеволодом Савенком

Легалізація та упорядкування сміттєзвалищ, використання сучасних методів збору і сортування сміття — кричущі проблеми населених пунктів України та Красноградщини зокрема. З ініціативи голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка 27 травня район відвідав керівник харківської «ТСК Рисайклінг Групп» Всеволод Савенко. Це підприємство надає широкий спектр послуг у сфері управління відходами й пропонує обслуговування в нашому регіоні.

Під час перебування на Красноградщині Всеволод Савенко зустрівся з керівниками місцевих громад. У розмові  взяли участь перші керівники району,  а також народний депутат України Олексій Красов.

Керівник «ТСК Рисайклінг Групп» рекомендує громадам Красноградщини сформувати спільну стратегію управління відходами. Це помітно знизить рівень витрат для здійснення всіх необхідних заходів. Насамперед Всеволод Савенко радить вивчити попит територій на послугу. На підставі цієї інформації компанія розробить попереднє технічне завдання, у яке громади зможуть внести свої правки. «ТСК Рисайклінг Групп» займається збором, вивезенням, захороненням або утилізацією як побутових, так і промислових відходів. Тариф  залежатиме  від варіантів обслуговування, який оберуть громади. Він буде окремим для населення та інших споживачів.

За словами Всеволода Савенка, важливою складовою під час формування вартості послуги є технології, які використовуватимуться для її надання. Тож необхідно досягти балансу між очікуваннями та ціною. Це вимагає детального обговорення. На його думку, саме такий підхід допоможе обрати оптимальний пакет послуг. Ми тільки пропонуємо, обирати вам, — резюмував він.

В учасників зустрічі виникло чимало запитань до керівника «ТСК Рисайклінг Групп». Зокрема, чи погоджуватимуть тарифи з громадами, чи надаватимуть послугу споживачам-субсидіантам та інші, які стосувалися соціального та технічного аспектів.

У підсумку сторони досягли згоди зібрати необхідну інформацію для формування попереднього технічного завдання й невдовзі зібратися для його обговорення.

Отже, далі буде.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page