Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Сім гривень за поїздку з Краснограда до Наталиного, 30 грн — до Березівки

Сім гривень за поїздку з Краснограда до Наталиного, 30 грн — до Березівки

За попередньою інформацією перевізника ТОВ «Фенікс», саме такими невдовзі можуть бути ціни на поїздки в громадському транспорті приміського сполучення до населених пунктів Наталинської територіальної громади.

 Моніторинг рентабельності рейсів, який уповноважені особи від сільської ради проводили спільно з працівниками ТОВ «Фенікс», виявив збитковість низки маршрутів. Водночас збільшилася ціна на паливно-мастильні матеріали та інші виробничі витрати. Тож перевізник попередив про ймовірне підвищення ціни за послугу, — йдеться у повідомленні на сторінці Наталинської громади у фейсбуці.

Передбачається, що надалі вартість поїздок зросте за всіма напрямками.

За деякими з них також  із 16 лютого вже змінився розклад руху.

Маршрут Красноград-Кобзівка-Лукашівка замість 25 грн, коштуватиме 30 гривень. Він відравлятиметься з міської автостанції щочетверга о 06.00 та 12.00.

До Садового та Дружби пасажирів доправлятимуть у вівторок о 05.30 та 10.40, передбачуване збільшення ціни до Садового з 25 до 30 грн , до Дружби —  з 18 до 22 грн в один бік.

З Краснограда до Березівки маршрутки рухатимуться  у вівторок і п’ятницю,  у решту днів лише до Петрівки. Час відправлення — 05-30; 10-00; 14-00. Вартість зміниться з 25 грн до 30 грн.

З автостанції Краснограда до Мартинівки та Добреньки можна буде доїхати у вівторок і суботу. До місця призначення вони вирушатимуть о 06.45 та о 13.00. Поїздка до Мартинівки коштує зараз 13 грн, а буде – 16 грн, до Добреньки – 15  та 20 гривень відповідно.

До Петрівки маршрутки ходитимуть щоденно о 17.20 , крім вихідних, ціна збільшиться з 20 до 25 гривень.

До Наталиного громадський транспорт теж рухатиметься щоденно. Після здороження поїздка в одну сторону обійдеться пасажирам у сім гривень. Нині вона коштує 5 грн.

Підвищення вартості поїздок очікується з 19 лютого.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page