Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Сьогодні рівно 100 днів, як Україна чинить спротив повномасштабному вторгненню російських окупантів. Олег Синєгубов

Сьогодні рівно 100 днів, як Україна чинить спротив повномасштабному вторгненню російських окупантів. Олег Синєгубов

«Ворог розраховував легко і швидко захопити Харківщину, але кожен день нашої боротьби довів, що Харківщина незламна. Ми відігнали окупантів від Харкова, звільнили 23 населені пункти області, і не зупинимо боротьбу допоки остаточно не виженемо окупантів з нашої землі!», зазначив голова Харківської ОВА.

Також керівник області наголосив, що окупанти не гребують терористичними методами і підступно б’ють по мирних жителях.

Так, за минулу добу росіяни знову обстрілювали Харків та область. В обласному центрі —дві людини отримали поранення.

Крім того, ворог гатив по селах і містах Харківського, Лозівського, Чугуївського та Ізюмського районів області. В Чугуєві внаслідок обстрілу один мирний мешканець загинув, два зазнали поранень.

У Катеринівці, що на Лозівщині, також дві людини отримали поранення. Ще один поранений у Балаклійській громаді.

Внаслідок обстрілів у Циркунах пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, ангар із зерном, а також приватні автівки.

Вночі ворог завдав ракетного удару по житлових будівлях Золочева. Постраждалих немає.

За словами Олега Синєгубова, попри обстріли в області проводяться роботи з відновлення пошкодженої критичної інфраструктури. Зокрема, фахівці Харківміськгазу відновили газопостачання для 8 тисяч мешканців мікрорайону «Сонячний» у Харкові. Також відновлюється газопостачання в Золочеві, Дергачах та Вільхівській громаді.

«На Ізюмському напрямку гаряче — ворог готує умови для чергової спроби наступу. Наші захисники готові до будь-якого розвитку подій, тримають позиції, завдають ворогу суттєвих втрат. Ми пишаємося Збройними Силами, які 100 днів тримають оборону. Україна переможе!», — переконаний очільник Харківщини.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page