Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Стрілянина у поїзді

Стрілянина у поїзді

Шостого квітня о 02.46 до Красноградського РВП надійшло повідомлення від начальника швидкого пасажирського потягу № 125 сполученням «Костянтинівка — Київ». Чоловік повідомив про те що, о другій годині ночі на залізничній станції «Кегичівка» він почув звуки схожі на постріли в купе, де знаходились двоє невідомих чоловіків (ймовірно військові). При прибутті поїзда на станцію Красноград о 02.05 ночі ці пасажири зачинились в купе, висловлюючи погрози застосувати зброю. Із вагона евакуйовано 11 людей. Постраждалі відсутні.

На місце події прибуло керівництво ГУНП, районного відділу поліції м. Краснограда, спецпідрозділ «КОРД», працівники вибухово-технічного управління ГУНП в Харківській області, ДСНС.

Близько четвертої години ранку було здійснено огляд купе № 2 вагону № 11 швидкого пасажирського потягу № 125 сполученням «Костянтинівка — Київ», у ході якого вилучено: два пістолети Макарова, один магазин з набоями до нього, один магазин порожній, одяг чоловіків, які перебували у вагоні, сумка з таємною кореспонденцією, вісім гільз. Встановлено особи злочинців. Це 31-річний житель Київської області та 41-річний киянин, які несли службу в підрозділах Збройних сил України.  В ході проведення огляду місця події виявлено та зафіксовано кульові отвори в дверях купе. Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що зброя, з якої стріляли, належить 31-річному військовослужбовцю. Його затримано за ст. 208 КПКУ.

За цим фактом слідчим Красноградського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Триває слідство.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page