Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Стоп домашньому насильству

Стоп домашньому насильству

Безробітних жінок, які перебувають на обліку в  Красноградській районній філії обласного центру зайнятості, проконсультували  щодо різних видів тиску на особистість у побуті та суспільстві і пояснили, як чинити опір у таких випадках та куди звертатися за допомогою.

Шістнадцятого червня з учасниками зустрічі спілкувалися начальник відділу активної підтримки районної філії служби зайнятості Людмила Гнатенко та фахівець із соціальної роботи Комунального закладу «Красноградський центр соціальних служб» Оксана Чуприна. Зокрема, йшлося про економічне насильство в сім’ї. Цей фактор нерідко перешкоджає працевлаштуванню, закріпленню на робочому місці та професійній самореалізації предстаниць слабкої статі.  Жінкам розповіли про переваги легальної зайнятості, ознайомили з вакансіми по району, вимогами до претендентів на роботу тощо.

 Сучасна жінка повинна бути самореалізована та самодостатня, мати достатній професійний рівень, щоб гідно конкурувати на ринку праці, — зазначають організатори зібрання.

Фото: Красноградська районна філія Харківського ОЦЗ

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page