Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Спортсмени із Краснограда увійшли до складу збірної України з кікбоксингу WPKA

Спортсмени із Краснограда увійшли до складу збірної України з кікбоксингу WPKA

Такого права удостоїлися дев’ять вихованців відділення кікбоксингу «Булат»  Красноградської  дитячо-юнацької спортивної школи, які тренуються під началом Сергія Джумайла.  Імена щасливців — Максим Рещиков, Денис Колодій, Владислав Крихтін, Максим Трофименко, Іван Решетило, Ростислав Чичун, Олег Бойко, Дмитро Скрипник і Володимир Гнідий. Тепер вони зможуть представляти рідну країну в цьому виді спорту на міжнародному рівні.

— Хлопці продемонстрували високі результати під час виступів у Чемпіонаті та Кубку України з кікбоксингу WPKA, таким чином отримали путівку до збірної, — пояснив тренер Сергій Джумайло. — Наразі готуємося до наступних стартів. Сподіваюся, пандемія корона вірусу не завадить тренувальному процесу та графіку проведенню змагань. Тож представники «Булату» зможуть помірятися силами зі спортсменами з інших клубів і держав.

За словами Сергія Джумайла, найближчими турнірами, де планують виступити вихованці відділення кікбоксингу місцевої ДЮСШ, є обласні змагання та згодом Чемпіонат України, який планується в місті Миколаєві у квітні 2022-го року.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page