Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Профілактика пожеж в екосистемах: роз’яснювальна робота з населенням триває

Профілактика пожеж в екосистемах: роз’яснювальна робота з населенням триває

Минулого тижня працівники районного відділу державної служби надзвичайних ситуацій, спільно з представниками ДП ««Красноградське лісове господарство» та органів місцевого самоврядування провели обстеження населених пунктів та об’єктів, які межують з лісовими масивами на території Наталинської сільської та Красноградської міської громад.

Статистика свідчить, що від початку нинішнього року через випалювання сухостою та сміття на Харківщині відбулося близько однієї тисячі пожеж. З настанням теплої та сухої погоди ця ситуація може ще ускладнитися.

Тож під час спілкування з жителями надзвичайники вкотре нагадали громадянам про заборону спалювання сухої трави, стерні та поживних залишків, а також правилами поведінки у разі виникнення загоряння. Такі дії забороняються і на присадибних ділянках та за їхніми межами. Співрозмовникам вручили листівки із інформацією про заходами безпеки й алгоритмом дій у екстрених ситуаціях. Рятувальники сподіваються, що населення дотримуватиметься цих вимог і порад.

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page