Среда , 17 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Показники захворюваності коронавірусом на Харківщині відповідають «зеленій» зоні

Показники захворюваності коронавірусом на Харківщині відповідають «зеленій» зоні

На 08 червня в області жоден із показників поширення коронавірусної інфекції не перевищував норм, встановлених Міністерством охорони здоров’я України. Згідно з ними, Харківщина формально відповідала «зеленому» рівню протиепідемічної небезпеки, а по факту перебувала в «жовтому».

Відтак, рівень госпіталізації складав 18,8 на 100 000 населения (пороговий рівень- ≤60 на 100 тис. населення); завантаженість ліжкомісць із кисневим забезпеченням дорівнювала 21,3%, припустимий показник — ≤65%), а коефіцієнт виявлення нових випадків недуги знизився до 2,9 % при нормі ≤20%.

Згідно з інформацією Харківського обласного лабораторного центру, за минулий тиждень рівень захворюваності на COVID-19 в регіоні зменшився у 15 разів. Однак небезпека все одно залишається.  Зокрема, на 09 червня в стаціонарі Красноградської центральної районної лікарні лікуються сім пацієнтів із коронавірусом, але за останні дві доби сталися два летальні випадки від ускладнень перебігу захворювання.

З 09 червня на  Харківщині, як в інших регіонах України,  запроваджений зелений рівень протиепідемічної небезпеки, — повідомили в МОЗ.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page