Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Перенесення весняних канікул у школах відміняється, замість цього — дистанційне навчання

Перенесення весняних канікул у школах відміняється, замість цього — дистанційне навчання

З 18 березня учні 5 — 11- класів навчатимуться дистанційно, молодші школярі відвідуватимуть заклади освіти в звичайному режимі. Таке рішення напередодні ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, — повідомила низка інтернетресурсів із посиланням на слова заступники директора Департамента науки та освіти ХОДА Володимира Ігнатьєва. Цю інформацію нинішнього ранку підтвердила пресслужба ХОДА.

Скільки триватиме дистанційне навчання в школах не уточнюється. Про це прийматимуть окреме рішення. 

Раніше планувалося, що з 18 до 28 березня включно школярі перебуватимуть на весняних канікулах, а з 29-го березня середня та старша школа працюватимуть дистанційно, а молодша у штатному режимі.

Однак, якщо в початкових класах виявлятимуть випадки СOVID-19, їм також рекомендуватимуть переходити на дистанційну форму навчання.

У звичному режимі навчатимуться учні спеціальних, санаторних закладів, закладів спеціалізованої освіти обласного підпорядкування, навчально-реабілітаційних центрів — за умови дотримання ними відповідних санітарних та протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учнів.

Закладам професійної та професійно-технічної освіти, фахової передвищої та вищої освіти також рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання з 18 березня.

Перехід на дистанційне навчання зумовило погіршення епідемічної ситуації з поширенням коронавірусу.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page