Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Невже жорстокість по відношенню до живої істоти залишиться безкарною

Невже жорстокість по відношенню до живої істоти залишиться безкарною

Песик, який став жертвою жорстокого поводження, знаходиться у ветеринарній клініці в Краснограді

Жахливі фотографії та відео з понівеченою маленькою собачкою опублікувала 3 березня у фейсбуці одна зі свідків жорстокого поводження з твариною. Після знущання нещасне створіння викинули помирати в очереті біля водойми в селі Миколо-Комишувата. Стогін напівживої тваринки почули небайдужі люди, які прийшли їй на допомогу.

Жінка, яка знайшла собачку, зателефонувала в поліцію. Вона повідомила, що над твариною знущався житель населеного пункту. Полісмени виїжджали на місце події.

Волонтери, що займаються спасінням собачки, транспортували її до ветеринарного лікаря Сергія Воротнікова у Краснограді. У песика діагностували черепно-мозкову травму. Від ударів по голові у нього з орбіт випали очі. Зовнішній вигляд закривавленої та наляканої живої істоти, не для тих, у кого слабка нервова система. Відеоповідомлення про знущання над твариною  авторка цієї публікації не змогла додивитися до кінця. Хоча кажуть, що там є фотографія  кривдника собачки.

Песику зробили операцію. Одне око врятувати не вдалося. Медики дають йому мінімальні шанси на життя.  

Тим часом у поліції говорять, що заяву про знущання над твариною зареєстровано до єдиного обліку Красноградського районного відділу поліції. За фактом події ведеться перевірка. Однак про адміністративну чи кримінальну відповідальність, яка передбачена чинним законодавством у разі жорсткого поводження з братами меншими, наразі не йдеться. Невже цей вчинок так і залишиться безкарним? Якщо людина здатна заподіяти такої біди іншій живій істоті, хіба вона є безпечною для суспільства?

Фото: https://www.facebook.com/groups/dimdobra/permalink/1137250856713831

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page