Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Міські маршрутки змінили розклад руху

Міські маршрутки змінили розклад руху

З шістнадцятого лютого громадський транспорт вийшов на маршрут за новим графіком.

Про це повідомила Красноградський міський голова Світлана Кривенко. Оновлений розклад поїздок керівниця громади оприлюднила на особистій сторінці у фейсбуці.

Отже, з автовокзалу Краснограда до Тишенківки тепер можна буде доїхати щочетверга, час відправлення о 05.30 та о 12.00. З міста до Берестовеньки маршрутки вирушатимуть у вівторок, п’ятницю та суботу о 07.00 та о 12.30.

Тим часом, низка рейсів рухатимуться за старим графіком. Без змін залишився щоденний рух маршруток від центру міста до мікрорайону 3, залізничного вокзалу, селища Дослідного та Піщанки. Також  у середу та суботу транспорт ходитиме до села Покровське, а у четвер та неділю до Миколо-Комишуватої.

— Через збитковість кілька сільських рейсів знаходяться на грані закриття. Аби їх зберегти, перевізник ТОВ «Фенікс» планує переглянути вартість поїздок, — сказала Світлана Кривенко. — Про нову ціну поінформують додатково.  

Керівниця громади зауважила, що  за потреби надавач послуг готовий запровадити додаткові маршрути. Наразі пільговий проїзд зберігається.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page