Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Кошти єПідтримки спочатку виплатять тим, хто у перший день подав заявку в Дії

Кошти єПідтримки спочатку виплатять тим, хто у перший день подав заявку в Дії

«Від запуску послуги ми вже отримали майже 4 млн заявок на єПідтримку. Програма розрахована на людей із населених пунктів, де ведуться активні бойові дії», — повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України. Також фахівці пояснили, хто і на яких умовах може скористатися цією допомогою.

Як отримати 6500 грн єПідтримки: 

  1. Відкрийте спеціальну картку в одному з банків-партнерів, якщо у вас досі її немає.
  2. Зайдіть у Дію та натисніть Послуги — єПідтримка — Отримати допомогу. 

Кошти можна витрачати без обмежень і навіть знімати в банкоматах або переказувати на інші картки. 

Зверніть увагу: сповіщення про зарахування коштів єПідтримки ви отримаєте від вашого банку. Воно не містить жодних посилань, а лише текстову інформацію.

Якщо отримаєте SMS-повідомлення від сторонніх відправників із проханням перейти за посиланням для отримання єПідтримки — не відкривайте його. Це чергове інтернет-шахрайство.

Нагадуємо, ви можете подавати заявку на отримання коштів, навіть якщо ви вже отримали 1000 грн єПідтримки за вакцинацію. На допомогу можуть розраховувати  наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ та ФОП усіх груп. 

Виплата спрямована на підтримку співвітчизників у тих областях, де ведуться найактивніші бойові дії. Також це допоможе ФОПам, які не можуть забезпечувати себе через початок війни.

У програмі беруть участь усі банки, що підключені до єПідтримки: Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen BANK, Восток банк, IdeaBank, izibank, ПУМБ.

Області, де наразі діє послуга: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Київська та місто Київ. 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page