Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Комп’ютерний томограф у ЦРЛ вже змонтований

Комп’ютерний томограф у ЦРЛ вже змонтований

Про це 22 липня повідомив медичний директор КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Віктор Позняк під час перебування у закладі охорони здоров’я учасників Дня громади в Красноградській міській раді.

— Ми знаходимося на фінішній прямій щодо підключення та запуску обладнання. Наразі триває процес отримання відповідної дозвільної документації, — розповів Віктор Позняк. — Очікуємо також приїзду фахівців, які підготують наших медиків для ефективної роботи з комп’ютерним томографом. Плануємо, що на початку вересня нинішнього року КТ вже запрацює на повну потужність.

Функціонал комп’ютерного томографа у ЦРЛ розразрахований одночасно отримувати 32 зрізи під час обстеження внутрішніх органів пацієнтів. Також є можливість застосовувати контрастні речовини для діагностики аномалій стінок судин, як головного мозку,  так і магістральних судин кінцівок. 

Віктор Позняк повідомив, що у лікарні зацікавлені в розвитку ургентної стоматології, яка потребує застосування наркозу, зокрема, з використанням закису озоту, севофлурану, ін’єкційних методів знеболювання. Такий кабінет обладнають у відділенні анастезіології та інтенсивної терапії ЦРЛ. Нині тут вже встановлено нову стоматологічну установку. 

Згодом у цій кімнаті обслуговуватимуть і дітей, і дорослих, які бажають отримати відповідні послуги без больових відчуттів.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page