Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / За минулу добу на Харківщині загинули дві жінки, п’ятеро мирних жителів поранені. Олег Синєгубов

За минулу добу на Харківщині загинули дві жінки, п’ятеро мирних жителів поранені. Олег Синєгубов

Про ситуацію на Харківщині на понеділок, 27 червня, розповідає начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Російські окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський та Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області. Загалом за добу загинули 2 жінки, 5 мирних жителів поранені.

— Вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір’я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає.

— У Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще двоє людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін.

— У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще троє цивільних.

Наші Збройні сили продовжують нищити окупантів на лінії зіткнення. На Харківському напрямку загарбники вели наступ на Дементіївку та Питомник, зазнали втрат та відійшли. Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги.

У районі Ізюма ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки. Наші захисники чинять спротив, знищуючи живу силу та бронетехніку окупантів.

Допомагаємо ЗСУ та наближаємо нашу перемогу!

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page