Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / До завершення фотоконкурсу «Шукаємо позитив» залишається рівно місяць

До завершення фотоконкурсу «Шукаємо позитив» залишається рівно місяць

Фотографія Ані Польової на 01.03.2021 увійшла до трійки лідерів фотоконкурсу «Шукаємо позитив»

На перше березня до конкурсу долучилися 68 учасників, які надіслали 73 світлини. Деякі конкурсанти  подали не тільки  власні зображення, а й своїх рідних і домашніх улюбленців. 

Наразі проміжні лідери не змінилися. За кількістю лайків перше місце посідає світлина «Два вірних друга» з Іваном Кобзєвим та Поліною Чернишовою. Нині на  її рахунку 349 схвальних відгуків. Також впевнено тримають другу позицію в конкурсних перегонах брат із сестра Ліза та Кірюша Пашигари. За їхнє фото віддали голоси 308 відвідувачів сторінки «Вістей Красноградщини» у фейсбуці.

Однак ймовірний «бронзовий» призер творчого змагання став інший. За останні два тижні третю суму лайків  набрала фотографія маленької квіточки Ані Польової. На 12 лютого її фото отримало 148 «так» , тепер має  176. Таким чином світлина Єви Стародубцевої з котом Федором, яка раніше посідала третє місце, змістилася на четверту позицію . Однак розрив між дівчатами мінімальний. На рахунку у Єви та її пухнастика — 173 голоси користувачів соціальної мережі.

Збільшилася й кількість світлин, які набрали понад сто схвальних відгуків. На середину лютого окрім лідерів, таких було вісім учасників, зараз — одинадцять. Серед нових конкурсантів, які здолали рубіж у 100 голосів: сестри Діана та Аделіна Новосілець із Львова (112 відгуків), Євгеній Нартов із Хрестища (129 голосів), та Дар’я Вобжа з Добреньки (103 голоси).

Про умови фотоконкурсу «Шукаємо позитив» читайте тут.

 

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Читайте в наступному номері

22 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page