Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / НОВИНИ / Для надійного опалювального сезону

Для надійного опалювального сезону

Усі котельні та мережа теплопостачання Наталинської сільської ради наразі стовідсотково готові до роботи в зимовий період. Є план заходів, які Красноградське підприємство теплових мереж (ПТМ) реалізувало в цій громаді.

Для надійного проходження опалювального сезону в Наталиному модернізували систему.  Зокрема, утеплили та ізолювали енергоощадними матеріалами труби в котельні на вулиці Свято-Троїцькій. Застарілий підживлювальний насос замінили на енергоефективний. Тепловики задоволені оновленням. Адже тепер працювати тут стало комфортніше. Нове сучасне обладнання дозволить ПТМ зменшити втрати на цій ділянці. Наразі підготовлені дві котельні в Наталиному та одна в Улянівці, а також системи постачання. Усе для того, щоб споживачі теплоенергії отримувати послуги за будь-яких умов. Як тільки оголосять про початок опалювального сезону, підприємство теплових мереж відразу подаватиме тепло у будинки споживачів.

Нагадаємо, що кошти на проведення робіт виділили з бюджету Наталинської сільської ради. Керівництво підприємства вважає, що така співпраця лише на користь жителів громади. За небайдужість і конструктивне розв’язання проблем тепловики вдячні виконкому, депутатам сільради та очільниці громади Олені Третяк за фінансову підтримку.

 

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Вітання з Днем працівників ветеринарної медицини

Шановні ветеринарні спеціалісти! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників ветеринарної медицини. Щиро …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page