Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Відсьогодні розпочався другий етап підтвердження участі в основній сесії мультипредметного тесту

Відсьогодні розпочався другий етап підтвердження участі в основній сесії мультипредметного тесту

Ця інформація насамперед має зацікавити цьогорічних вступників.

Отже, з 21 червня до 7 липня 2022 року потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде складати тестування.

Це необхідно зробити на інформаційній сторінці у спеціальній формі.

Важливо! Якщо кількість вступників, які хочуть складати тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку. 

Крім того, кількість робочих місць для учасників у закордонних тимчасових екзаменаційних центрах створили з урахуванням даних першого етапу реєстрації, а також можливостей закордонних партнерів.

Якщо маєте можливість визначитися з містом тестування, не відкладайте до останнього моменту, щоб не довелося вибирати з-поміж доступних міст через збільшення учасників у необхідному місті, повідомляє на сайті Харківська обласна військова адміністрація.

Завантажити запрошення-перепустку можна буде тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ (після 12 липня). У перепустці буде зазначено дату, час і місце основної сесії. 

Вступникам, які з 20 травня до 7 червня підтвердили участь у НМТ і хотіли б скласти тестування в додаткову сесію, потрібно пропустити другий етап вибору місця проходження НМТ під час основної сесії, а підтвердити участь у додатковій сесії  і протягом із 8ー18 липня вибрати із запропонованого переліку країну/місто, де бажають пройти тестування.

Основна сесія НМТ проходитиме у 21 області України, м. Києві та містах 23 країн. У додаткову сесію учасники зможуть скласти тестування також у Фінляндії (місто Гельсінкі) й Люксембурзі (місто Люксембург), США (місто Нью-Йорк, штат Нью-Йорк, та місто Сакраменто, штат Каліфорнія), Словенії (місто Марібор), Німеччині (місто Берлін), Швейцарії (місто Берн).

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page