Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Відсьогодні в Україні діє оновлене зонування щодо поширення коронавірусу

Відсьогодні в Україні діє оновлене зонування щодо поширення коронавірусу

 

З дев’ятого листопада згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, регіони перебувають у «червоній» та «помаранчевих» зонах щодо темпів поширення коронавірусної інфекції. Такий розподіл епідемічного зонування діятиме упродовж наступних чотирнадцяти днів до чергового перегляду.

На Харківщині до «червоної» зони потрапили: міста Харків, Лозова, Первомайський та Чугуїв, Барвінківський, Богодухівський, Валківський, Зачепилівський, Золочівський, Коломацький, Чугуївський та Шевченківський райони. 

До карантинних обмежень внесли зміни. Зокрема, роботу закладів хачування дозволили до 22.00, за умови посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів.

У МОЗ України нагадують, віднесення до «помаранчевого» рівня означає заборону проведення масових заходів на понад 20 осіб, перевезення громадським транспортом пасажирів у кількості більше ніж є посадкових місць, заборона торгівлі з кількістю відвідувачів більше ніж 1 людина на 10 кв м. Ресторани та кафе можуть працювати лише на виніс та із заповненістю залів не більше 50% посадкових місць, заборонено дискотеки і роботу нічних клубів, обмежено планові госпіталізації. Також забороняється виїзд дітей на оздоровлення та відпочинок, а також робота закладів соціального захисту.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page