Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / «Вогонь зруйнував наш дім, але люди не залишили в біді»

«Вогонь зруйнував наш дім, але люди не залишили в біді»

помешкання Міхєєвих після пожежі

— Я зворушена реакцією суспільства на ситуацію, яка сталася в моїй сім’ї. Перші дні після пожежі почувалася безпорадною, та щире співчуття й підтримка навіть незнайомих мені людей допомогли отямитися й відчути, що поступово з усім упораюся, — говорить жителька Піщанки Надія Міхєєва.

Двадцять першого січня у будинку, де жінка мешкала з двома дітьми, 10-річним сином і 13-річною донькою, полум’я зруйнувало кілька кімнат, пошкодило меблі та побутову техніку. На щастя, обійшлося без жертв. Однак житло тимчасово непридатне для проживання і потребує капітального ремонту.

Близьких родичів у Надії немає. Чоловіка не стало кілька років тому. Відтоді жінка самотужки виховує дітей. Наразі донька та син перебувають у рідних за лінією батька. Сама Надя поки мешкає в сусідки. За її словами, завдяки численим благодійникам погорільцям швидко зібрали одяг, деякі меблі, посуд та інші необхідні речі, також замовили нові вікна в помешкання. Зараз друзі та знайомі допомагають жінці звільнити будинок від наслідків пожежі та підготувати кімнати до відновлення.

Для виготовлення вікон знадобиться кілька тижнів. Лише після цього в оселі можна буде почати внутрішні ремонтні роботи. Відтак повернення додому сім’ї Міхєєвих відтерміновується.

Наразі актуальною є допомога в придбанні будівельних матеріалів. Охочі підтримати погорільців можуть напряму зателефонувати Надії Міхєєвій та уточнити інформацію: тел. 095-466-24-36. Матеріальну допомогу можна направити на картку Надії Миколаївни Міхєєвої в ПриватБанк – 5168 7427 2713 7584.

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page