Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Визначився переможець міського фестивалю-конкурсу «Лідер року-2021»

Визначився переможець міського фестивалю-конкурсу «Лідер року-2021»

На фото (зліва направо): голова Красноградської міської асоціації старшокласників Дмитро Давидченко разом із учасниками команди-переможниці фестивалю із ліцею № 5:  Вадимом Гарбузовим, Софією Гринів, Артемом Руденко, Ярославом Золотим, Денисом Перепелицею та Олексієм Асєєвим

У ньому взяли участь команди старшокласників закладів загальної середньої освіти Красноградської міської ради. Церемонія нагородження відбулася 21 травня на подвір’ї Центру дитячої та юнацької творчості в Краснограді.

Через карантинні обмеження фестиваль-конкурс «Лідер року-2021» проводився онлайн. Учасники здолали три випробування — підготували відеовізитівку команди, відзняли соціальну рекламу та відеоблоги на актуальну тематику.  Як ми вже повідомляли раніше, своїми роботами вони ділилася на сторінці групи“Учнівське самоврядування Красноградщини” у фейсбуці. Кожна з них оцінювалася певною кількістю балів. У підсумку найбільше їх назбиралося у команди «САМ»  Красноградського ліцею № 5. Її назву ліцеїсти розшифровують як спілка активної молоді.

Завдяки цьому фестивалю ми змогли підняти низку важливих тем — булінгу в дитячих колективах, насильства в сім’ї, поширення ВІЛ/СНІДу, — говорять переможці. – Якщо нам вдалося привернути увагу інших людей до цих проблем  — це і є справжня перемога.  Кожне змагання передбачає  новий досвід. Спільна справа згуртовує. Ми сильні, коли єдині. У команді це добре відчувається.

Щодо призерів фестивалю, то перше місце поділили представники ліцеїв № 1 та № 3, які заробили майже однакову суму балів. Другий результат  у вихованців  Піщанського ліцею, третій — в учнів із  ліцею № 2.

— Лідер року — це конкурс командної роботи. Бути лідером — не означає бути першим, головне мати поруч міцну команду однодумців, — нагадала основну ідею конкурсу координатор міської асоціації старшокласників «Сузір’я Олена Чекамова. — Приємно, що ви правильно зрозуміли головний задум конкурсного змагання. Діяли злагоджено і дружно, відтак маєте гарний результат.

Співорганізаторами фестивалю конкурсу разом із РЦДЮТ виступили Красноградський центр професійного розвитку педагогічних працівників та районний осередок організації Червоного Хреста України.

Переможцям і призерам фестивалю волонтерка  Червоного Хреста Олена Болкун разом із консультанткою центру професійного розвитку педагогічних працівників Надією Водницькою вручили відзнаки та подарунки. Також подякою за участь відзначили команду ліцею № 4, яка залишилася поза призовими місцями. Для підтримки командного духу всіх юнаків і дівчат преміювали смаколиками.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page