Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Замість безробіття — служба в армії за контрактом

Замість безробіття — служба в армії за контрактом

Фото: Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості

На фоні дефіциту робочих місць контрактну службу в Збройних Силах України зараз роглядають, як альтернативу гарантованому працевлаштуванню. Про це йшлося під час семінарів, які для шукачів роботи організували в  районній філії Харківського обласного центру зайнятості.

На ці зустрічі запросили представників Красноградського об´єднаного міжрайонного військового комісаріату. Вони розповіли про вакансії, соціальне забезпечення, пільги військовослужбовців, рівень оплати праці тощо.

Тривалий час служба в армії вважалася здебільшого заняттям для чоловіків. Тепер послуговуються принципом гендерної рівності, який передбачає  не лише  паритет юридичних прав жінок і чоловіків, а й  умов і можливостей для реалізації цих прав.

Тож претендувати на контракту службу в армії нині можуть чоловіки віком від 18 до 57 років та жінки від 18 до 45 років. Серед основних вимог також гарний стан здоров’я, відсутність судимостей та стійкі морально-психологічні якості. 

Для представниць прекрасної статі у навчальних центрах та  військових частинах створені всі необхідні умови для навчання та несення військової служби.

Про нас admin

Перевірте також

Вітання з Днем працівників ветеринарної медицини

Шановні ветеринарні спеціалісти! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників ветеринарної медицини. Щиро …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page