Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Без дискотек, концертів і вечірок

Без дискотек, концертів і вечірок

Місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красноградського району під час позачергового засідання першого вересня прийняла рішення, яким заборонила на території Красноградщини проведення концертів (крім закладів культури, для яких концертна діяльність протягом року була основним видом діяльності), дискотек, роботу нічних клубів і  закладів громадського харчування з організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо).

Підставою для прийняття такої заборони стала Постанова Кабінету міністрів України від 26 серпня 2020 –го року № 760 про подовження адаптивного карантину до 31 жовтня. Згідно з документом, для регіонів, які належать до зеленої зони щодо поширення коронавірусної інфекції, на цей період вводиться низка додаткових обмежень. 

Тож до початку листопада подібні розважальні заходи в районі не проводитимуться, — повідомила пресслужба КРДА на офіційній сторінці місцевого органу державної виконавчої влади у фейсбуці.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page