Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / COVID-19: на Красноградщині ситуація залишається складною

COVID-19: на Красноградщині ситуація залишається складною

Наразі про стабілізацію із захворюванням на коронавірусну інфекцію не йдеться, пояснює директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» (ЦРЛ) Ганна Васенко.

На перше квітня у стаціонарі райлікарні перебуває 91 пацієнт з підтвердженим діагнозом COVID-19, зокрема шестеро тяжкохворих — у реанімації. За останню добу госпіталізовано 10 хворих із пневмоніями. Як і раніше, задіяні усі 80 кисневих концентраторів. Сьогодні померла від коронавірусу жителька Піщанки 1948 року народження.      

Головна лікарка КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслана Равлюк наголошує, що на 01.04.2021р. лікуються амбулаторно 227 «ковідних» пацієнтів. Уперше виявлених — 92 особи. На COVID-19 зараз хворіють сім’ями. Медики працюють на межі можливого. Відтак очільниця центру закликає співвітчизників обмежити контакти, берегти батьків і людей похилого віку. І знову ж таки: дотримуватися дистанції, пам’ятати про гігієну рук й обов’язкове носіння масок. Це допоможе стабілізувати ситуацію.

Потурбуйтеся про себе, а також поважайте тих, хто стоїть на варті вашого здоров’я — медичних працівників.       

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page