Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / COVID-19 на Красноградщині: оперативна інформація

COVID-19 на Красноградщині: оперативна інформація

На понеділок, 02 листопада, у Красноградській центральній районній лікарні на стаціонарному лікуванні з підтвердженим діагнозом «COVID-19» перебувають 43 пацієнти. Ще 79 осіб лікуються амбулаторно.

Вчора в ЦРЛ помер житель Кегичівського району, якого після лікування коронавірусної інфекції й отриманого негативного результату ПЛР-тесту 24 жовтня виписали додому. Однак через чотири дні чоловіка знову доправили до лікарні з пневмонією. На жаль, врятувати його не вдалося. COVID-19 має серйозні наслідки.

Наразі усі кисневі точки задіяні, пояснює директорка НКП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко. Тільки за минулі вихідні використали 45 балонів кисню. До того ж 25-30% медичних працівників самі хворіють на ГРВІ та інші недуги. Напружена ситуація через хворобу медиків залишається в Наталиному та Вознесенському.

Отже, щоб уберегти себе та своїх близьких від коронавірусної інфекції, треба чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання. Висока температура і не збивається — терміново викликайте швидку допомогу за номером 103.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page