Суббота , 27 Июль 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Повторний ПЛР-тест у красноградських медиків із СOVID-19 негативний

Повторний ПЛР-тест у красноградських медиків із СOVID-19 негативний

Про це 15 травня  кореспондентці видання повідомила в. о. директора КНП «Красноградська центральна раойнна лікарня» Віра Горобович.

— Медичні працівники дотримуються режиму самоізоляції. У них були знову відібрані проби для аналізу полімеразно ланцюгової реакції на коронавірус. Аби спеціалісти могли повернутися до роботи, правила вимагають, щоб ПЛР-тест двічі показав негативний результат, — пояснила лікарка.

Згідно з оперативною  інформацією Харківського обласного лабораторного центру, на Красноградщині залишаються три підозри на коронавірус та 13 підтверджених випадків захворювання. Нагадаємо, COVID-19  підтвердився в 12 краян. З них один одужав, 10 без клінічних проявів інфекції на самоізоляції та один лікується в інфекційному відділенні. Також нині в інфекційному відділенні ЦРЛ із діагнозом COVID-19 проходить курс лікування мешканка Зачепилівщини. Цей випадок також зарахований у статистику Красноградського району. 

За словами Віри Горбович, стан  обох пацієнтів із коронавірусом, які перебувають в умовах стаціонару ЦРЛ,  близький до задовільного. Кисневої підтримки вони не потребують.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page