Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / Як ефективно управляти медициною в громаді

Як ефективно управляти медициною в громаді

Двадцять п’ятого лютого в конференц-залі Будинку ради в Краснограді відбулася зустріч із керівниками громад і медичних закладів укрупненого Красноградського району, присвячена цій темі. 

З учасниками зібрання спілкувалися експерти проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді». На Харківщині він впроваджується з 2018-го року до квітня 2021-го.  Проєкт втілюється Харківською обласною радою в партнерстві з ГО «Агенція змін «Перспектива», ГС «Українсько-німецька медична асоціація» , Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час наради учасників проконсультували в юридичній площині щодо організації роботи закладів первинної медицини та надання якісної медичної допомоги населенню в умовах реформування галузі. Експерти відповіли на актуальні запитання, які хвилюють медиків і очільників органів місцевого самоврядування. Йшлося, як громада може вплинути на збереження здоров’я жителів, організувати ефективне управління мережею медичних установ, застосовувати різні форми співпраці тощо.

Детальніше про це читайте в наступному номері газети «Вісті Красноградщини».

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page