Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Штрафи множаться, але палії не зникають

Штрафи множаться, але палії не зникають

Працівники районного відділення ГУ ДСНС України у Харківській області продовжують рейди в населених пунктах району. Попри суттєве збільшення суми штрафів за порушення правил протипожежної безпеки, випадки спалення сухої трави та інших рослинних рештків непоодинокі.

Упродовж останнього часу на території Красноградської міської та Наталиської сільської  громад рятувальники виявили шість фактів нехтування вимогами законодавства. До  відповідальності за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнули господарів приватних домоволодінь. Недотримання норм закону обійдеться кожному в понад три тисячі гривень. У разі повторного правопорушення сума стягнення збільшиться вдвічі.

Для спостереження за територіями надалі пожежники планують використовувати квадрокоптери. Отже, контроль за дотриманням законодавства посилиться.

Дощі призупинилися, натомість посуха посилюється. Водночас збільшується рівень пожежної небезпеки. У сільських господарствах району розпочалися жнива. Відповідальність за недопущення пожеж стосується кожного жителя краю. Будьмо свідомими у ставленні до навколишнього світу, — закликають надзвичайники.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page