Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У Сквері Слави в Краснограді висадили липи

У Сквері Слави в Краснограді висадили липи

З ініціативою висадити молоді деревця у парковій зоні міста до Красноградської міської ради звернулися представники районної організації ветеранів України. Там пішли назустріч пропозиції активістів. 

Придбати рослини для посадки допомогли спонсори. До акції долучилися не тільки ветерани, а й волонтери Червоного Хреста, старшокласники закладів загальної середньої освіти міста,  також міський голова Світлана Кривенко і очільник районної ради Володимир Птишник. Разом 13 квітня на території навкруги памятника «Танк» вони висадили 80 саджанців липи.

Доглядати за насадженнями надалі  допомагатимуть працівники комбінату комунальних підприємств і робітники на громадських роботах, — обіцяють в мерії. Трудівники поливатимуть саджанці, аби ті швидко та добре укорінилися.

За словами керівника Красноградської районної організації ветеранів України Ніни Мусатової, проведення акції вони приурочили до 80-річчя визволення України від нацистів. Вона відзначатиметься в жовтні 2024-го року. До того часу деревця устигнуть зміцніти.  У ветеранській організації ще запланована низка заходів, які вони налаштовані реалізувати до цієї знакової дати в історії рідної держави.

Детальніше про акцію з висадки дерев у Сквері Слави читайте в одному з наступних номерів «Вістей Красноградщини».

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page