Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У покинутій будівлі Краснограда виявили труп жінки

У покинутій будівлі Краснограда виявили труп жінки

Інформація про жахливу знахідку надійшла до Красноградського районного відділу поліції 07 лютого. Правоохоронці оперативно викрили  підозрюваного у скоєнні злочину, ним виявився 45-річний син небіжчиці,  — повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці з’ясували, що у середині грудня 2021 року син та мати спільно розпивали алкогольні напої. Між ними відбулася сварка, під час якої фігурант справи кілька разів ударив матір кулаком в обличчя. За два дні потому 61-річна жінка померла. Зловмисник вирішив приховати злочин. Уночі він завернув тіло покійної у ковдру та виніс до підвалу покинутої будівлі на вулиці Бєльовській у Краснограді.  До інциденту жінка мешкала в гуртожитку неподалік цієї споруди.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років. Восьмого лютого 2022 року суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою упродовж 60 діб.

Фото відділу комунікації поліції Харківської області

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page