Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталинській громаді радилися з питань освіти

У Наталинській громаді радилися з питань освіти

Дев’ятого вересня нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти провела Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк. Зібрання відбулося в залі засідань у приміщенні сільради.

Другий тиждень, як в закладах освіти України офіційно розпочався новий навчальний рік. До його початку 80 % педагогічних працівників Наталинської громади вакцинувалися від коронавірусу. Тож місцеві школи працюють  у штатному режимі.

Під час наради йшлося про організований початок навчального процесу, забезпеченість підручниками та іншими дидактичними матеріалами, атестацію педагогів, підготовку старшокласників до складання зовнішнього незалежного оцінювання тощо. Окремо обговорили  організацію харчування дітей, створення безпечних умов для здобуття юними мешканцями громади якісної освіти.

За підсумками засідання прийняли низку рішень, які сприятимуть удосконаленню системи освіти в Наталинській громаді, зокрема, зміцненню матеріально-технічної бази ЗЗСО та формуванню потужного кадрового потенціалу.

Фото Наталиської сільської ради

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page