Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У Краснограді стався замах на вбивство: поліція розслідує інцидент

У Краснограді стався замах на вбивство: поліція розслідує інцидент

Вранці дванадцятого липня чоловік здійснив напад на колишню дружину. Жінка виходила з квартири. У цей момент нападник накинувся на неї з ножем і наніс кілька ножових поранень, — інформує Красноградський районний відділ поліції.

Від ударів клинок ножа зламався. Напевно, це і врятувало потерпілу від фатального розвитку ситуації. Зловмисник утік, а поранена повідомила в поліцію про надзвичайну подію.

Жінку госпіталізували до хірургічного відділення центральної районної лікарні. Медики встановили діагноз – колото-різані рани шиї та поперекової ділянки з правого боку.

На місці пригоди правоохоронці вилучили рукоятку ножа зі зламаним лезом і фрагмент зламаного леза зі слідами речовини бурого кольору. 

Ввечері того самого дня підозрюваного затримали за місцем помешкання в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.  Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Харкові.

За фактом події, слідчим відділом Красноградського РВП відкрито кримінальне провадження  за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі  до 15 років.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page