Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У Красноградську центральну районну лікарню привезли комп’ютерний томограф

У Красноградську центральну районну лікарню привезли комп’ютерний томограф

Новину оприлюднили 23 березня в місцевих соціальних мережах. І у красноградців відразу виникли запитання щодо перспектив роботи медичного устаткування і персоналу, який його обслуговуватиме. Про це кореспондентка видання запитала в керівництва ЦРЛ.

— Приміщення для установки комп’ютерного томографа вже готове. Воно розташоване на першому поверсі хірургічного корпусу. Однак, перед тим, як зібрати та установити апарат, необхідно провести реконструкцію зовнішніх електромереж цієї будівлі та збільшити їхню потужність. Перший тендер на виконання цих робіт не відбувся, наразі готуємо матеріали для повторного оголошення аукціону, — пояснила директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко. — Тільки після оновлення електромережі можна буде приступати до монтажу КТ, а також оформятити ліцензію на його використання.

Скільки ця процедура займе часу, співрозмовниця не уточнила. Можливо, знадобиться ще кілька місяців. Нагадаємо, у ЦРЛ уже мають необхідну дозвільну документацію для зберігання комп’ютерного томографа.

Для роботи на КТ відповідне навчання пройшов лікар-рентгенолог Микола Стогній. Тож, як тільки устаткування змонтують, його відразу використовуватимуть за призначенням.

Фото: https://www.facebook.com/kzpmcd/photos/pcb.3459276050844575/3459275717511275

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page