Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / У Кирилівці нагородили переможців конкурсу «Кращий двір-2020»

У Кирилівці нагородили переможців конкурсу «Кращий двір-2020»

Майданчик у Кирилівці, який виник з ініціативи Івана Ноздрачова та Валентини Горєлової

Другий рік поспіль у цьому змаганні перемогло подружжя Івана Ноздрачова та Валентини Горєлової. Також до трійки призерів потрапили жительки села — Раїса Дряпач і Наталія Сивоконь.

— Підсумки конкурсу ми щороку підбиваємо восени та оголошуємо  на  Дні села, яке відзначаємо 17 вересня. Цьогоріч через адаптивний карантин святкування не проводили, але традицію нагородження не скасували, — розповіла Кирилівський сільський голова Тетяна Нерушенко. — Ініціативні та творчі люди цінні для кожної громади. Тож їх варто підтримувати незалежно від обставин.

Історія участі в конкурсі «Кращий двір» у родини Івана Ноздрачова та Валентини Горєлової із Кирилівки розпочалася торік. Тоді навпроти свого подвір’я вони облаштували майданчик для дозвілля дорослих і дітей. Його територію оздобили оригінальними декоративними елементами, виготовленими власноруч,  висадили квіти. Реалізувати ідею їм допомогли сусіди – сімейні пари Наталії та Євгена Зінов’євих і Володимира та Оксани Лисенків. Результат роботи сподобався односельцям. Тож першість у конкурсі на кращий двір-2019 була за паном Іваном та його дружиною Валентиною.

За останній час майданчик, створений ними спільно з друзями, став улюбленою фотозоною для жителів і гостей села. Тож автори вирішили його удосконалити й цьогоріч додали нові деталі-родзинки: фігуру кумедного ведмедика, який на вході вітає відвідувачів «Welcome», та макет повітряного млина. Перемога у змаганні на кращий двір знову була за ними.

— Цей затишний куточок для відпочинку користується популярністю у мешканців громади, — зауважила Тетяна Нерушенко. — Відтак сільська рада, як організатор конкурсу, вирішила преміювати переможців тематичним подарунком. Їм вручили  гойдалку та карусель для дітей. Сподіваємося, що ці елементи дитячого майданчика невдовзі стануть гарним доповненням  зони дозвілля.

Дарунками також відзначили ще двох конкурсанток, жительок Кирилівки Раїсу Дряпач і Наталію Сивоконь. Ці господині мають охайні подвір’я, а біля своїх домоволодінь створили красиві квітники.

Наталія Сивоконь
Раїса Дряпач
Квітники біля помешкання Раїси Дряпач

Фото з архіву Килирівської сільської ради

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page